Skip to content

TWI a organizat un webinar de succes pentru sectorul spatial

Fri, 12 November, 2021

TWI a organizat un webinar dedicat „Tehnologiilor avansate de fabricatie pentru sectorul spatial” pe 10 noiembrie 2021.

Evenimentul online de 3 ore a inclus opt vorbitori de la TWI si Andy Norman, inginer principal de materiale si coordonator de tehnologie pentru Agentia Spatiala Europeana.

Evenimentul a inceput cu un bun venit din partea directorului de cercetare al TWI, Paul Woollin, inainte ca managerul de sector al industriei, Chris Wiseman, sa prezinte o prezentare a evenimentului.

Andy Norman a sustinut apoi o prezentare despre „Productia avansata pentru aplicatii spatiale, o initiativa transversala a ESA”.

Aceasta a fost urmata de o serie de prezentari bazate pe tehnologie din partea personalului TWI, care detaliaza o parte din activitatea noastra in acest domeniu. James Redman, lider de proiect principal - Tehnologii de procesare termica a oferit „O introducere in imbinarea materialelor diferite”, inainte ca directorul de sectiune al TWI si consultantul tehnologic pentru fabricarea aditivilor laser, Carl Hauser, sa furnizeze informatii despre „productia aditivilor cu laser metal”.

Henry Begg, managerul de sectie TWI pentru ingineria suprafetelor, coroziunii si interfetelor, a prezentat apoi despre „Acoperiri cu pulverizare la rece si pulverizare termica” inaintea consultantului TWI, Chris Worrall, a prezentat tehnologia noastra SurflowTM in numele managerului de sectie, Jasmin Stein. Prezentarea finala a fost facuta de Joao Gandra si Kate Franklin, membrii echipei noastre de procese de frecare si forjare, pe tema „Procese inovatoare de sudura prin frecare”.

Evenimentul, la care au participat 130 de participanti, s-a incheiat cu o discutie de grup si cateva declaratii de incheiere.

Daca ati ratat evenimentul sau doriti sa-l vedeti din nou, puteti urmari webinarul prin intermediul acestui link video.

Puteti afla mai multe despre activitatea TWI in sectorul spatial, aici.