Skip to content

MEMBRII TWI

TWI are peste 600 de membri beneficiari ai Abonamentului Industrial. Ajutam aceste companii angajandu-ne in proiecte de instruire si oferind sfaturi si consultanta in domeniul tehnologiilor de imbinare, de fabrictie si conexe.

Membrii nostri industriali includ in randurile lor producatori de echipamente originale, contractori, mediul academic, furnizori, guvern si organizatii de cercetare. Companiile membre au acces la cunostintele noastre si la facilitatile de ultima generatie care ofera o extensie la propriile resurse tehnice. Serviciile noastre pentru Membrii Industriali includ informatii despre standarde, noutati din industrie, cercetare si arhive de informatii offline si online.

Lista membrilor nostri industriali include unele dintre cele mai mari si mai cunoscute nume din intreaga industrie.

Vezi lista Membrilor Industriali

Industria petroliera

TWI are o contributie de peste 50 de ani in extractia, productia, transportul si rafinarea sigura, fiabila si economica a hidrocarburilor pentru industria petrolului si a gazelor onshore si offshore. Lucram cu operatori, contractori si lantul de aprovizionare, folosind expertiza noastra in integritatea structurala, selectarea materialelor, coroziunea, testarea nedistructiva si tehnologiile de imbinare.

Vezi membrii din industria petroliera

Industria aerospatiala

Oferim sfaturi tehnice si consultanta industriei aerospatiale globale - inclusiv producatorilor de cadre, motoare si componente. Experienta noastra ne permite sa oferim solutii noi in tehnologiile de imbinare pentru o gama larga de materiale aerospatiale si aplicatii critice pentru siguranta.

Vezi membrii din industria aerospatiala

Constructii

Activitatea TWI in procese de constructie urmareste sa sprijine membrii nostri industriali sa dezvolte produse de calitate la un pret accesibil, raspunzand in acelasi timp cerintelor de sustenabilitate prin reducerea costurilor vietii. Apartenenta noastra cuprinde o serie de organizatii sectoriale, de la consultanti in domeniul constructiilor civile, la companii de constructii si mari organizatii globale.

Vezi membrii din constructii

Energie

Lucram cu companii de utilitati, furnizori de echipamente originale, organizatii de cercetare, companii de servicii, agentii de dezafectare si autoritati de reglementare pentru a asigura functionarea continua si profitabila a unei varietati de instalatii si active de productie si distributie a energiei electrice. Acest lucru ne-a ajutat sa oferim membrilor industriei solutii tehnologice, consultanta si cercetari de talie mondiala in domeniul productiei de energie electrica.

Vezi membrii din industria energetica

Industria auto

Activitatea noastra in sectorul auto include asistenta pentru producatorii de vehicule, furnizorii de componente si materiale, inclusiv pentru cei care activeaza in Formula 1. Oferim solutii auto de la concept, livrare, reciclare, pana la dezvoltarea inovatiilor care adauga functionalitate produselor sau serviciilor.

Vezi membrii din industria auto

Electronica si senzori

Cu o experienta de peste 40 de ani in dezvoltarea si testarea dispozitivelor si senzorilor electronici, ajutam membrii nostri industriali sa aduca pe piata produse si solutii eficiente din punct de vedere al costurilor, prin consultanta privind selectarea materialelor si proceselor, prototiparea si rezolvarea problemelor de productie.

Vezi membri din industria electronica

Medical

Activitatea noastra desfasurata pentru industria medicala ne-a ajutat sa sprijinim membrii industriali sa faca fata provocarii productiei unor alternative rentabile intr-o serie de domenii medicale. Aportul nostru include consiliere in ceea ce priveste materialele si imbinarea lor, asistenta in proiectare si prototipare, precum si planificarea de afaceri si project management.

Vezi membrii din industria medicala

Echipamente si Consumabile

Sustinem o gama larga de furnizori de echipamente, materiale consumabile si materiale la nivel mondial, oferind suport tehnic si strategic, o retea vasta de informatii privind tehnologia, tendintele industriei si oportunitati de a demonstra capacitatile unui produs nou.

Vezi membrii din industria echipamentelor si consumabilelor

Studii de caz

Studiile de caz ale membrilor nostri detaliaza produsele si serviciile oferite de companiilor abonate.

Vezi studii de caz >>

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin e-mail:

contact@twi-romania.com