Skip to content

Analiza esecului si reparatii

In fiecare an, TWI realizeaza sute de investigatii privind defectiuni si sute de proiecte de consultanta pentru rezolvarea problemelor membrilor sai industriali, analizand produse din toate sectoarele industriei; de la micro-articulatii de precizie in echipamente electronice si instrumente medicale, pana la conducte si echipamente de proces, cu o expertiza speciala in fractura, imbatranire, coroziune.

In toate cazurile, obiectivul nostru este un raspuns rapid care sa va ajute sa intelegeti cauza principala a a defectiunii si sa proiectati si sa implementati o solutie, cu o intrerupere minima a operatiunilor dvs.

Caracterizarea exacta a defectiunii si identificarea factorilor cauzatori sunt chestiuni esentiale in identificarea generala a cauzei principale si proiectarea unei solutii robuste. Acest lucru este esential pentru a preveni in mod fiabil probleme suplimentare si intreruperile costisitoare asociate sau inlocuirea produselor si pentru a va asigura ca va indepliniti obligatiile legale cu privire la sanatate, siguranta si mediu. O astfel de abordare poate fi necesara si in faza de fabricatie, pentru a asigura respectarea normelor si standardelor aplicabile.

Consultantii nostri specializati in analiza defectiunilor de fabricatie va pot ajuta la proiectarea, dezvoltarea, calificarea si implementarea reparatiilor eficiente inclusiv prin asistenta la fata locului, pentru a va asigura ca va puteti readuce echipamententele la o functionare sigura si eficienta in cel mai scurt timp.

TWI ofera asistenta expertilor pentru solutionarea litigiilor si asistenta in arbitraj, sub forma unor expertize independente, recomandari si sfaturi, probe referitoare la aplicarea tehnologiilor de sudare, imbinare, acoperire, integritate si performanta structurala.