Skip to content

Intrebari tehnice

Daca aveti o intrebare referitoare la un proces de sudare, imbinare, inspectie sau orice alt procedeu, in calitate de Membru Industrial puteti vorbi cu unul dintre inginerii nostri intre 8.30 - 16.30 PM, de luni pana vineri, sau ne puteti contacta oricand prin e-mail.

Echipa noastra include metalurgisti, ingineri de coroziune, specialisti in materiale compozite si polimeri, ingineri in integritate structurala (care acopera fracturile, imbatranirea si integritatea activelor) si oameni de stiinta care va pot ajuta sa gasiti orice date sau informatii de care aveti nevoie pentru a va indeplini obiectivele. Mai mult, suportul se poate extinde, astfel incat sa intelegeti si sa aplicati norme si standarde in vigoare.

Intrebarile scurte se pot extinde la perioade mai lungi de asistenta sau consultanta din partea reprezentatilor TWI fata locului, incepand cu subiecte ce tin de sudare, imbinarea, inspectie, integritate structurala, pana la subiecte de specialitate in metalurgie / materiale. Puteti gasi mai multe informatii despre intreaga gama de asistenta oferita aici.

Sudura

Asistenta TWI acopera multe discipline, inclusiv interpretarea normelor si standardelor, proiectarea sudurilor, metalurgie, productie si montaj, automatizare, controlul distorsiunilor, controlul calitatii si reparatii. Inginerii TWI specializati in sudura detin o larga cunoastere a tuturor acestor discipline, cu o experienta diversificata sustinuta de calificari profesionale, cum ar Certified European Welding Engineer sau CSWIP Welding Inspector.

Oferim sfaturi practice despre cele mai bune practici in solutionarea problemelor de fabricatie si sudare, de la vase sub presiune, cazane si otelerie structurala grea, pana la fabricarea / instalarea conductelor sau pana la constructii si reparatii pentru generarea de energie electrica, inclusiv nucleara. Acest lucru este sustinut de experienta in rezolvarea problemelor de sudare cu o gama larga de procese si care implica materiale din cele mai diverse.

Dezvoltare profesionala

Pe langa asistenta tehnica directa pentru compania dvs., va putem ajuta sa va dezvoltati propriile cunostinte si sa va planificati cariera prin apartenenta la The Welding Institute - institutia profesionala pentru persoanele din intreaga lume implicate in domeniul sudurii si al tehnologiilor de imbinare. Aceasta ofera conexiuni catre grupuri si evenimente tehnice relevante, care va ajuta sa creati legaturi in cadrul industriei in care evoluati si sa va extindeti competentele. Va putem ajuta sa dobandinti statutul de Chartered Engineer si nu numai.

Instruire si examinari

TWI este, de asemenea, cel mai mare instructor din lume in domeniul disciplinelor legate de sudura. Cu o experienta de peste 35 de ani ca furnizor al unei serii vaste de cursuri de pregatire, calificarile sale sunt recunoscute si apreciate la nivel global. Aceasta include scheme de certificare acreditate pentru a va creste valoarea in relatia cu angajatorii actuali sau potentiali. Pentru mai multe informatii, accesati site-ul web de instruire si examinari.

 Membrii industriali ai TWI au dreptul la 10% reducere la cursurile de formare, membrii profesionali la 5%.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin e-mail:

contact@twi-romania.com