Skip to content

ABONAMENTUL PROFESIONAL

Abonarea la serviciile TWI ca persoana fizica va ofera acces la un un pachet de beneficii indisponibil in alta parte. Ca membru asociat al The Welding Institute va veti alutara unui grup de aproximativ 6000 de profesionisti, creand o combinatie unica de expertiza, asistenta si facilitati.

Conceput pentru persoanele care lucreaza in domeniul sudurii, tehnicilor de imbinare si tehnologiilor conexe la toate nivelurile, calitatea de membru al TWI nu numai ca demonstreaza angajamentul dumnavoastra fata de profesia aleasa, dar va oferi si eligibilitatea de a va inregistra la Consiliul pentru Inginerie, organul de reglementare din Marea Britanie pentru profesia de inginer.

Prin intermediul site-ului The Welding Institute veti putea accesa, de asemenea, cele mai recente noutati din industriile in care TWI este prezent, precum si baza de date Weldasearch care contine peste 230.000 de rezumate si articole relevante, intreaga noastra gama de cunostinte tehnice care va vor ajuta in munca de zi cu zi.

Afla mai multe

Beneficiile membrilor

Calitatea de membru va sustine dezvoltarea profesionala si va imbunatateste potentialul in cariera.

The Welding Institute are avantajul unic de a face parte din grupul de companii TWI, oferind la randul lor, membrilor nostri, acces de neegalat la cercetare si dezvoltare de ultima ora. TWI are in randurile sale, de asemenea, reprezentanti ai multor comitete de standarde industriale, ceea ce inseamna ca membrii pot accesa normele si reglementarile la zi in industrii.

Membrii nostri se bucura de acces la o vasta colectie de cunostinte tehnice, impreuna cu sprijin practic pentru dezvoltarea profesionala continua. Mai mult decat atat, se integreaza intr-o retea de profesionisti cu viziuni similare.

Calitatea de membru al Institutului subliniaza calitati precum integritatea, cunostintele si competenta; construieste reputatia indivizilor si favorizeaza increderea si capacitatea.

Membrii nostri au acces la toate cunostintele tehnice si de reglementare de care au nevoie. Calitatea de membru va ajuta sa va definiti profesional, servindu-va angajatorii si clientii in timp ce atingeti propriile dvs. obiective personale de pregatire si dezvoltare.

Afla mai multe

Devino Membru Profesional al TWI

contact@twi-romania.com