Skip to content

PROGRAME STRATEGICE

TWI opereaza o serie de programe strategice pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor industriei in ansamblu. Aceste programe implica colaborari cu diverse organizatii, unitati de invatamant si companii si adesea asigura finantare din partea guvernului si a altor organisme.

De asemenea, aceste programe strategice includ activitatea Centrului National de Cercetare a Integritatii Structurale (NSIRC), care ofera instruire si experienta relevante pentru industrie pentru urmatoarea generatie de experti in inginerie.

Intre timp, reteaua de inovare TWI Innovation Network incearca sa dezvolte proiecte de integritate structurala, ajutand la formarea si perfectionarea personalului. Reteaua de inovare a fost creata initial alaturi de BP si Lloyd’s Register Foundation avand acum un numar important de parteneri cu finantare din partea InnovateUK si a comisiei europene.

TWI sustine astfel nevoile companiilor de productie mici si mijlocii (IMM-uri) pentru a ajuta la stimularea competitivitatii si la stimularea cresterii pietei. Operatiunile se desfasoara in propriile facilitati din Marea Britanie.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin e-mail:

contact@twi-romania.com