Skip to content

TWI ofera servicii in domeniul generarii energiei pentru a ajuta companiile de utilitati, producatorii de echipamente originale (OEM), organizatiile de cercetare, companiile de servicii, agentiile de dezfectare nucleara si autoritatile de reglementare pentru a asigura functionarea sigura, continua si profitabila a tuturor tipurilor de instalatii de productie si distributie a energiei electrice.

Valoare adaugata

De mai bine de 55 de ani, am adaugat valoare industriei energetice, oferind inginerilor din domeniu solutii tehnologice eficiente, servicii de management de proiect, consiliere si servicii de consultanta pentru generarea energiei electrice. Toate acestea au stat la baza cercetarilor la nivel mondiala.

Am asistat proiecte de energie electrica pe tot globul, oferind consultanta si asistenta inspectorilor si operatorilor de instalatii de la proiectare detaliata pana la gestionarea si inspectia activelor sau atenuarea si analizarea esecurilor.

Viitorul productiei de energie

Viitorul productiei globale de energie electrica este un in continua schimbare, deoarece industria incepe sa ofere solutii mai ecologice cu emisii reduse de carbon. Aceste solutii presupun o indepartare de sistemele de energie clasice bazate pe carbune si indreptarea catre solutii bazate pe maree, biomasa, solare, eoliane, geotermale sau hidro, nucleare, mai ecologice si mai eficiente.

Cu o utilizare din ce in ce mai larga a energiei electrice in intreaga lume, viitorul productiei de energie forteaza consultantii sa gaseasca solutii moderne de energie termica, cum ar fi tehnica nucleara de fuziune.

TWI ofera o gama larga de servicii si sprijin in domeniul centralelor electrice pentru a ajuta managementul de proiect in faza de constructie a centralei.

Constructia eficienta in energie electrice impune ca EPC-urile (Engineering Procurement and Construction companies) sa fie la current cu orice probleme sau defecte legate de sudare, pentru a preveni defectiunile ulterioare, precum si pentru a asigura ca nu sunt generate costuri suplimentare sau depasiri ale termenelor limita de constructie.

Facilitatile noastre de cercetare de ultima generatie ofera membrilor solutii de proiectare a centralelor electrice, ajutandu-i sa implementeze cele mai bune practici, precum si sa reduca costurilor de exploatare prin utilizarea eficienta a tehnologiilor si tehnicilor avansate.

 • In special, ii putem ajuta pe membrii nostri sa:
 • Reduca costurile de exploatare si intretinere ale centralei
 • Imbunatateasca gestionarea riscurilor prin intermediul serviciului de asistenta pe teren
 • Dezvoltate solutii noi pentru aplicatii inovatoare
 • Amelioreze si repare problemele de sudare

 

Focus pe provocari

Industriile energetice se confrunta in prezent cu provocari considerabile. Cererea de energie electrica la nivel mondial creste intr-un moment in care unele echipamente conventionale de producere a energiei electrice se apropie de sfarsitul duratei de functionare. In plus, ingrijorarile cu privire la securitatea aprovizionarii si efectele potentiale ale schimbarilor climatice influenteaza noile tehnologii si proiecte energetice, ceea ce duce la o diversificare tot mai mare a mixului generator.

Pe langa introducerea de carbune cu eficienta ridicata si a instalatiilor de turbina cu gaz cu ciclu combinat cu generatoare de aburi pentru recuperarea caldurii (HRSG), precum si in continuarea imbunatatirii transportului de energie, exista o tendinta globala pentru tehnologiile cu emisii reduse de carbon.

Aceasta tendinta a emisiilor reduse de carbon re regaseste in variate forme, de la fisiunea si fuziunea nucleara la surse regenerabile, precum energia solara, undele vantul, apa, izvoarele geotermale si biomasa, impreuna cu tehnologiile nou-aparute de reducere a carbonului (CAT), inclusiv captarea si stocarea carbonului (CCS).

Serviciile si expertiza TWI in proiectarea sistemului de energie includ tehnologii de energie nucleara, tehnologii cu aburi si alte metode de inginerie termica.

La TWI, ne concentram tehnologiile si eforturile astfel incat sa ajutam membrii sa depaseasca provocarile de astazi si provocarile anticipate de maine, acoperind urmatoarele:

 • Extensia ciclului de viata a instalatiilor si echipamentelor
 • Gestionarea activelor
 • Sisteme de monitorizare a conditiilor si testare nedistructiva (NDT)
 • Dezvoltarea lantului de aprovizionare, transfer de tehnologie si instruire
 • Integritatea structurala, coroziunea si servicii avansate de inspectie a amplasamentului
 • Instalatia de dezafectare
 • Retinerea deseurilor nucleare
 • Printarea 3D a componentelor invechite

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin e-mail:

contact@twi-romania.com