Skip to content

Inovatia este o parte vitala a economiei bazate pe cunoastere si este adesea factorul care separa companiile de succes de cele care nu reusesc. Ideile influenteaza afacerea in moduri diferite, in functie de semnificatia lor, indiferent daca sunt imbunatatiri incrementale ale tehnicilor cunoscute sau tehnologii de schimbare in trepte care aduc modificari radicale.

TWI are o istorie bogata si bine mediatizata in cee ace priveste inovatia, istorie care dateaza din anii 1940, sub emblema British Welding Research Association. Cateva aspecte marcante din trecut includ metoda CTOD pentru masurarea rezistentei la fractura, testul Wells, sudarea prin frecare si multe alte inovatii in utilizarea laserului, frictiunii, fasciculului de electroni si alte tehnologii legate de imbinare si acoperire.

Inventiile actuale care sunt exploatate in mod activ in cadrul TWI includ Surfi-Sculpt (o tehnica de modificare a materialelor cu fascicul de putere), Vitonano (materiale nano personalizate) si metode noi de sudare folosind tehnologii cu fascicul de electroni.

TWI sprijina generarea de idei folosind o varietate de mecanisme diferite si foloseste un proces specific pentru a gestiona eficient exploatarea.

Istoricul nostru in ceea ce priveste protejarea si exploatarea cu succes a propriilor idei a permis definirea competentelor de baza in cadrul TWI. Acestea pot fi valorificate in beneficiul membrilor si includ:

  • Manipularea corespunzatoare si sofisticata a informatiilor confidentiale sensibile din punct de vedere comercial
  • Managementul drepturilor de proprietate intelectuala
  • Protejarea bunurilor de proprietate intelectuala ale membrilor
  • Licente si exploatare tehnologica

 

Vezi parcursul cronologic al inovatiilor TWI

Raspundem nevoilor industriei si cercetarii

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin e-mail:

contact@twi-romania.com