Skip to content

Platforma TWI Orbit a fost actualizata cu functii noi

Wed, 20 March, 2024

Platforma de retea si colaborare online TWI, Orbit, a fost actualizata cu noi functii pentru a imbunatati experienta utilizatorului.

Lansat in 2023, Orbit ofera utilizatorilor acces usor la detaliile a peste 100 de competitii de finantare prin granturi din Uniunea Europeana (UE) si Marea Britanie (sau „apeluri”) care cauta propuneri de proiecte competitive de la consortii bazate pe tehnologie de rezolvat.

Aceste propuneri ofera oportunitati de cercetare si dezvoltare (R&D) axate pe industrie alaturi de Centrele de inovare TWI, companiile membre industriale, companiile abonate la Reteaua de inovare si IMM-urile cu abilitati si experienta complementare cu propriile dvs.

Pentru a imbunatati experienta utilizatorului si a oferi mai multe beneficii, platforma Orbit a suferit o serie de imbunatatiri:

Pagina Oportunitati de finantare Orbit

Aceasta zona permite utilizatorilor sa caute oportunitati viitoare, cu apeluri de finantare publicate in ordinea datei si incluzand detalii despre subiectul finantarii, domeniul si obiectivele competitiei, valoarea maxima a proiectului si termenul limita pentru a va exprima interesul.

Aceasta zona ofera acum o lista de oportunitati de finantare similare pe paginile de apeluri de finantare, permitandu-va sa investigati si sa comparati optiuni alternative.

Pagina Discutii Orbit

Pagina de discutii este acum un forum mai bogat in informatii, care permite utilizatorilor sa puna intrebari si sa impartaseasca comentarii, permitandu-va sa interactionati cu altii care sunt interesati de competitii similare de finantare prin granturi.

Noile butoane „Oferta de expertiza” si „Solicitare de expertiza” va permit sa evidentiati anumite tehnologii si industrii, in timp ce noua facilitate de incarcare a documentelor PDF inseamna ca acum puteti oferi altor utilizatori de forum informatii mai detaliate, dupa cum este necesar.

Pagina Orbit Despre noi

Pagina Despre noi a fost actualizata cu un glosar, astfel incat sa puteti verifica termenii si acronimele folosite de organismele de finantare si cum ar fi Innovate UK si Horizon Europe, precum si acronimele folosite pe site-ul Orbit insusi.

Evenimente trecute

Am adaugat o zona de „evenimente trecute”, astfel incat sa puteti verifica orice evenimente pe care ati putea sa le fi ratat, dar de la care ati fi interesat sa obtineti informatii, astfel incat sa ne contactati pentru informatii conexe sau pentru o inregistrare a evenimentului in sine (daca este disponibila). ).

Actualizari de functionalitati

De asemenea, am facut o serie de actualizari de functionalitati – marind dimensiunea „butoanelor de actiune” si adaugand un meniu drop-down „Tip de membru” in zona de retea, astfel incat sa puteti cauta companii si organizatii listate pe Orbit dupa diferite categorii. De asemenea, am imbunatatit terminologia si utilizarea acronimelor pe site.

Acces sporit pentru companiile TWI Industrial Member si TWI Innovation Network Subscriber

Pe langa toate aceste actualizari, numarul de conturi de utilizator inregistrate per companie/organizatie a crescut de la trei la cinci, ceea ce inseamna ca mai multi dintre colegii tai pot accesa oportunitatile de proiect si pot lucra la activitati comune in acelasi spatiu.

Vorbind despre aceste ultime actualizari si inovatii, liderul senior al proiectului de inovare, Jacinthe Nourrit, care gestioneaza platforma Orbit, a declarat: „De cand Orbit a fost lansat anul trecut, a crescut de la putere la putere – iar acum avem utilizatori raspanditi in Marea Britanie, 21 de ani. diferite tari europene si mai departe in regiuni, inclusiv America, Asia si Africa – care reprezinta in mod colectiv o combinatie de centre de inovare TWI, universitati de top, membri industriali TWI, abonati TWI Innovation Network si IMM-uri orientate spre cercetare si dezvoltare. De asemenea, suntem rigurosi in angajamentul nostru de a publica cele mai recente informatii privind apelurile de finantare intr-un singur punct de acces. Prin urmare, daca cautati o modalitate de a va accelera inovatia tehnologica, crearea unui profil de utilizator pe Orbit este un punct de plecare excelent!”

Mergeti la Orbit pentru a afla mai multe si pentru a incepe sa explorati noi oportunitati de finantare astazi!