Skip to content

VEZI: Inregistrarea webinarului despre testare aerospatiala

Mon, 06 March, 2023

TWI a gazduit un webinar dedicat testarii in industria aerospatiala pe 22 februarie 2023, inregistrarea fiind acum disponibila pentru vizualizare online.

La eveniment s-au inscris 145 de persoane din 35 de tari diferite pentru a asculta prezentarile de la speakeri de la TWI si TEC-Eurolab.

Productia in industria aerospatiala implica multe materiale, procese si echipe diferite care lucreaza impreuna si se aprovizioneaza pentru a produce produse extrem de complexe si critice pentru siguranta.

Testarea este o parte importanta a procesului de productie pentru piesele aerospatiale, ajutand la asigurarea faptului ca produsul va functiona in siguranta si in conformitate cu criteriile de proiectare.

Avand in vedere Net Zero, industria aerospatiala se afla in mijlocul unei revolutii tehnologice, care creeaza noi provocari in ceea ce priveste legislatia, materialele, procesele, design-urile, metodele de propulsie si abilitatile.

Acest lucru a creat un control sporit asupra procedurilor de dezvoltare a produselor pentru industrie si necesitatea de a reduce costurile de dezvoltare, mentinand in acelasi timp nivelurile ridicate necesare de siguranta, performanta, durabilitate si calitate.

TWI si TEC-Eurolab au rezultate deosebite in furnizarea de servicii de testare personalizate, standard si inovatoare de-a lungul multor ani pentru sectorul aerospatial.

Webinarul a explorat cerintele si metodele actuale si in evolutie de testare pentru industria aerospatiala, impreuna cu tendintele in schimbare din sector, care vor informa modul in care testarea s-ar putea dezvolta pentru a se adapta naturii perturbatoare actuale a schimbarii.

Inclusiv paralele intre sectoarele aerospatial si spatial, webinarul a identificat probleme practice bazate pe experienta din lumea reala. In cazul in care ati ratat acest eveniment online sau daca doriti sa il revedeti, puteti vedea o inregistrare a webinarului, mai jos: