Skip to content

Un student TWI castiga premiul "Cea mai buna prezentare"

Thu, 15 June, 2023

Doctorand TWI si cercetator in inteligenta artificiala, Mengyuan Zhang a primit premiul pentru „cea mai buna prezentare” la congresul international Measurement, Quality, Data Science (MQDS).

Congresul a avut loc in perioada 5-7 iunie 2023 la Bordeaux, Franta, cu prezentarea lui Mengyuan oferind detalii despre „Planificarea traseului robotizat folosind date cu ultrasunete NDT pentru inspectie autonoma”.

Prezentarea a oferit informatii legate de o colaborare in curs de desfasurare intre TWI si Universitatea Brunel din Londra si a fost co-autor de Consultantul TWI Software Mark Sutcliffe si Inginerul de Software TWI Dave Carswell.

Lucrand impreuna, echipa a realizat o noua metodologie pentru utilizarea feedback-ului datelor de inspectie ultrasonica in timp real ca baza pentru planificarea dinamica a traseului robotului pentru aplicatiile de testare nedistructiva (NDT).

Utilizarea datelor de inspectie a eliminat limitarile asociate cu sistemele de viziune conventionale si, de asemenea, a eliminat cerinta de cunoastere prealabila a suprafetei componentelor inspectate, asa cum este in mod normal cazul pentru inspectia robotului din fabrica desfasurat prin NDT.

Felicitari lui Mengyuan si echipei!