Skip to content

TPAC devine Membru Industrial TWI

Tue, 06 June, 2023

In urma comunicatului de presa din mai, „TWI Crystal Software accepta acum dispozitivele TPAC”, am dori sa salutam oficial The Phased Array Company (TPAC) ca noi membri industriali ai TWI.

TPAC, care au sediul in America de Nord, Europa si Asia, deservesc piata NDT si ofera solutii standard si personalizate printr-un portofoliu larg de kit si expertiza UT. Tehnologiile lor obisnuite sunt inspectia cu ultrasunete avansata bazata pe FMC/TFM, multicanal conventional, matrice in faza.

Recent, TWI a lucrat cu TPAC si compania lor sora Advanced OEM Solutions (AOS) in integrarea software-ului CrystalTM al TWI pentru a sprijini dispozitivele TPAC Explorer si Pioneer.

Mark Sutcliffe, Consultant Software TWI, care, alaturi de echipa sa de software, a fost implicat in actualizarea Crystal pentru a sustine dispozitivele TPAC, a declarat: „A fost foarte grozav sa lucrez cu TPAC si AOS, prin suportul lor de experti, echipa de software TWI a putut sa dezvolte o versiune software Crystal stabila si complet testata, cu un ciclu de dezvoltare accelerat de doar cateva saptamani.”

Vorbind despre calitatea lor de membru TWI Industrial, Cyril Thibault, Business Development Manager, a spus: „Suntem foarte incantati ca am devenit membri industriali ai TWI. De la crearea sa, TPAC s-a concentrat intotdeauna pe tehnologie si a incercat sa depaseasca limitele mai departe. Pentru a ne asigura succesul, ne straduim sa adunam oameni din toate domeniile solicitate in jurul aceluiasi proiect; cum sa imbunatatiti calitatea datelor de inspectie cu ultrasunete. Alaturarea TWI a extins acest grup de asistenta experti. Putem vedea multe sinergii cu activitatile desfasurate de TWI, nu numai ca exista sprijin puternic din partea grupului NDE al TWI si al instalatiei de ultima generatie NDT, dar si sprijinul pe care il ofera in general in ceea ce priveste cunostintele si inginerie materialelor.”

Am dori sa salutam TPAC in calitate de membri industriali si asteptam cu nerabdare sa lucram cu ei pentru a-si atinge obiectivele.