Skip to content

Proiectul MAREWIND a publicat un Newsletter

Wed, 12 April, 2023

Dupa ce a ajuns la jumatatea proiectului, echipa din spatele proiectului MAREWIND a lansat un buletin informativ care detaliaza progresul pana in prezent.

Consortiul de proiect, din care face parte TWI, a lucrat la dezvoltarea unei acoperiri anticorozive pentru elementele metalice cheie pentru structurile scufundate in larg. Proiectul a vazut, de asemenea, dezvoltarea de acoperiri antifouling pentru diferite materiale.

A fost selectata si o acoperire a palelor turbinei eoliene pentru teste, iar noi compozite armate, precum si betoane de inalta performanta (UHPC) sunt in curs de dezvoltare.

Puteti gasi detalii despre progresul de doi ani al proiectului, puteti obtine detalii despre evenimentele viitoare, puteti obtine o imagine de ansamblu asupra obiectivelor proiectului si puteti intalni consortiul de proiect, accesand linkul catre buletinul informativ.

 

Proiectul MAREWIND a primit finantare din programul de cercetare si inovare Orizont 2020 al Uniunii Europene in baza acordului de grant nr. 952960