Skip to content

Gaseste-ti noul job prin platforma de joburi a TWI

Tue, 14 February, 2023

Institutul de sudura a lansat un nou beneficiu interesant pentru membrii profesionisti, care va permite sa va gasiti urmatorul loc de munca dintr-o lista de angajatori de incredere si respectati.

Nou-creatul „Loc de munca” al Institutului ofera o lista curata de posturi vacante actuale, de la posturi de nivel de intrare pana la roluri de conducere in industria sudurii.

Folosind contactele noastre din industrie, acest nou beneficiu inseamna ca puteti fi sigur ca rolurile oferite sunt dintre cele mai mari nume din industrie, permitandu-va sa va progresati in cariera si sa gasiti noul rol de prefect pentru dvs.

Desi platforma pe baza de abonament este conceputa pentru Membrii profesionisti ai Institutului, oricine este interesat de acest nou serviciu este invitat sa profite de o perioada de incercare gratuita de sapte zile, astfel incat sa puteti vedea ce este oferit cu Jobsite.

Lansat ieri (13 februarie 2023), Site-ul este disponibil accesand linkul catre www.theweldinginstitute.com/jobs, in timp ce puteti afla mai multe despre numeroasele beneficii de a deveni membru profesionist al The Welding Institute, aici.