Skip to content

Eveniment IMPHORAA Project la Manilla

Wed, 18 January, 2023

TWI si colegii nostri parteneri de proiect urmeaza sa organizeze un eveniment in persoana in Filipine pentru a prezenta conceptul proiectului IMPHORAA inovator si care va schimba viata.

Evenimentul are loc la Hotelul Shangri-la The Fort, Manila, pe 6 februarie 2023, de la ora 13:00.

Ideal pentru oricine implicat in sectorul energetic si municipalitati, precum si pentru liderii comunitatii si profesionistii in finantarea energiei, evenimentul va detalia modul in care IMPHORAA a lucrat pentru a furniza solutii de electrificare, purificare a apei si racire pentru comunitatile off-retea din Filipine, in conformitate cu contextul programului Innovate UK Energy Catalyst si sprijinul acordat de Regatul Unit tarilor in curs de dezvoltare.

Proiectul isi propune sa ofere o infrastructura de energie accesibila, bazata pe o abordare progresiva, de jos in sus, folosind sisteme solare extensibile care pot furniza energie pana la sase gospodarii sau utilizatori ai comunitatii invecinate pe retea. Plata anticipata mobila va permite accesul utilizatorilor acestui serviciu flexibil, care poate fi adaptat in functie de nevoile utilizatorilor comunitatii locale.

Aceasta solutie ofera rezultate mai sustenabil si mai eficient decat solutiile descentralizate actuale, construind in acelasi timp o infrastructura de energie inteligenta progresiva, de jos in sus, a secolului 21.

In plus, acest model inovator promoveaza antreprenoriatul pentru comunitatile rurale prin instalarea si intretinerea sistemelor nano-grid. Acest model de afaceri deblocheaza finantare si o implementare mai larga la scara pentru un segment de piata deservit in prezent din Filipine.

Adaugarea de solutii de racire si pompare a apei adauga un strat suplimentar de furnizare care ofera securitate alimentara si medicamente, ceea ce este deosebit de important in aceasta regiune care este predispusa sa sufere evenimente catastrofale precum inundatii, taifunuri, tsunami sau cutremure.

IMPHORAA ofera o solutie cu adevarat concentrata pe oameni pentru a imbunatati viata celor din comunitatile rurale.

Pentru mai multe detalii si pentru a va inscrie la acest eveniment informativ, va rugam sa trimiteti un e-mail la: info@imphoraa.com

Acest proiect este sustinut de Energy Catalyst, cu ajutor britanic, sub Grant 90935 - Innovate UK.