Skip to content

TWI Yorkshire va gazdui intalnirea trimestriala BMPCA

Thu, 24 February, 2022

Centrul Tehnologic TWI Yorkshire, cu sediul la Rotherham, urmeaza sa fie locul de desfasurare a reuniunii trimestriale a Asociatiei Britanice a Constructorilor de Uzini de Productie (BMPCA) pe 10 martie 2022.

Pe langa gazduirea intalnirii, TWI va oferi participantilor un tur al facilitatilor noastre, demonstrand capacitatile noastre in tehnologii, inclusiv sudarea prin frecare cu agitare a otelului, fabricarea aditivilor cu laser si aplicarea cu laser de mare viteza (EHLA) ca o imbunatatire a placajului cu laser, un inlocuitor pentru placarea cu crom si o alternativa la tehnologiile de pulverizare.

BMPCA este o asociatie comerciala a companiilor care acopera toate aspectele fabricii de productie, de la proiectare pana la constructie, instalare si service si afacerile care sunt legate de acestea, cum ar fi controlul si automatizarea proceselor, digitizarea, fabricarea si renovarea instalatiilor, consultanta, service si reparatii etc.

Infiintata in urma cu peste 50 de ani, calitatea de membru BMPCA este deschisa tuturor constructorilor de fabrici din Marea Britanie, BMPCA sunt incantati sa urmeze noi membri ale caror companii sunt implicate in cele mai recente fabrici de productie pentru productia de hidrogen, construirea de SMR si instalatii de electroliza etc.

BMPCA face retele prin intalniri trimestriale, buletine regulate si comunicari, precum si un pranz anual prestigios, care are loc pe 7 aprilie 2022 la Old Library, Digbeth, Birmingham.

BMPCA reprezinta interesele membrilor lor la niveluri strategice in fata departamentelor guvernamentale si a altor organisme in probleme de interes comun. Acestia coopereaza prin afiliere sau altfel cu alte organizatii care au obiective compatibile si ofera un canal prin care se pot face cunoscute punctele de vedere ale asociatiei in chestiuni economice si comerciale.

Dupa bauturi racoritoare la sosire, participantii vor oferi actualizari si vor lua parte la mese rotunde inainte de un tur al sediului TWI Yorkshire.

Asteptam cu nerabdare sa uram bun venit BMPCA la TWI.