Skip to content

TWI Își redeschide ușile pentru evenimente

Wed, 15 June, 2022

Suntem incantati sa anuntam ca am putut sa ne redeschidem portile pentru primul eveniment complet in persoana care va avea loc la TWI in peste doi ani.

Evenimentul nostru „Fuziune si mare stiinta”, constient de COVID, desfasurat pe 14 iunie 2022, a vazut 65 de membri TWI si invitati sa s-au alaturat unui dialog interesant si onest in jurul „Provocarilor de fabricatie si materiale in Fusion si Big Science”.

Pe langa prezentarile expertilor TWI, au existat vorbitori de la Autoritatea pentru Energie Atomica din Regatul Unit, Frazer-Nash Consultancy, Rolls-Royce, Tokamak Energy Ltd, Freemelt AB, Pro-Beam, Commonwealth Fusion Systems si The Science and Technology Facilities Council.

A existat, de asemenea, o actualizare privind Programul de cercetare de baza pentru membrii TWI, o introducere in calitatea de membru industrial TWI (pentru non-membri), acces la intalniri tehnice 1-2-1 care se pot rezerva in prealabil si un tur al facilitatilor noastre Cambridge cu demonstratii de la personalul nostru tehnic.

Vorbind despre evenimentul de succes, Steve Dodds, Managerul nostru de Sector Industrie pentru Energie si Energie Noua, a declarat: „Este grozav sa ne-am redeschis portile pentru membrii si oaspetii nostri si sa am inceput cu o astfel de conversatie orientata spre viitor cu comunitatea de fuziune si mare stiinta. Planificam deja urmatorul eveniment si asteptam cu nerabdare sa continuam conversatia cu voi toti.”

Planificam sa organizam un al doilea eveniment Fusion and Big Science pe 7 decembrie 2022, cu mai multe detalii care urmeaza sa fie urmate in timp util.

Pentru mai multe informatii despre cum va putem ajuta la fuziunea si provocarile stiintifice mari, va rugam sa ne contactati, mai jos.