Skip to content

TWI In Top 100 Companii In Cambridgeshire

Thu, 24 November, 2022

Suntem incantati sa anuntam ca TWI a fost din nou numita una dintre primele 100 de afaceri din Cambridgeshire.

TWI a fost plasat pe locul 7, in ceea ce priveste profitabilitatea, in cazul in care proprietatea companiei se afla in Marea Britanie.

Lista, Cambridgeshire Ltd, este creata anual de analistii financiari, Grant Thornton, care evalueaza afacerile administrate si conduse din regiune in functie de profitabilitate.

Acesta este al noualea an in care Grant Thornton si-a lansat lista si al doilea an in care au enumerat, de asemenea, cele mai profitabile 50 de afaceri din judet.

In timp ce TWI este o afacere globala, cu angajati in intreaga lume, suntem, de asemenea, mandri sa reprezentam o parte atat de vibranta a Regatului Unit. Primele 100 de companii au inregistrat anul acesta o cifra de afaceri anuala combinata de 13 miliarde de lire sterline, cu 52.677 de angajati.

Pe langa faptul ca arata clasamentele si analizele suplimentare pentru regiune, Cambridgeshire Ltd 2022 include si o lista a celor mai mari 20 de companii cu capital international in functie de cifra de afaceri din judet.

Directorul executiv al TWI, Aamir Khalid, a declarat: „Suntem incantati ca am fost inclusi in lista Cambridgeshire Ltd 2022, ceea ce demonstreaza ca suntem intr-o pozitie fericita pentru a putea continua sa investim masiv in inovare, capabilitati si facilitati. Suntem incantati de planurile noastre de a crea durabilitate pe termen lung pentru a servi membrilor nostri si credem ca avem o structura care va oferi o organizatie de succes pentru viitor.”