Skip to content

Promovam Ingineri pentru generatiile viitoare

Mon, 14 November, 2022

TWI a participat la un targ de cariere in anul 11 ​​pentru studenti de la The Perse School din Cambridge pe 10 noiembrie 2022.

Acest eveniment ofera studentilor care intra in Sixth Form o oportunitate de a discuta cu delegatii dintr-o varietate de profesii si pentru delegati sa discute cu tinerii care isi aleg in prezent calea de cariera.

Aceasta a fost prima data cand evenimentul a revenit la formatul personal, dupa ce a fost anulat in timpul izbucnirii pandemiei de Covid 19. Inginerului avansat de productie, Pedro De Sousa Santos, i s-au alaturat liderul principal de proiect, Briony Holmes si liderul de proiect, Ricky Wong, pentru a reprezenta TWI la eveniment.

A existat un mare interes fata de activitatea TWI atat din partea baietilor, cat si a fetelor (precum si a parintilor lor), carora li sa oferit si informatii despre oportunitatile de la Centrul National de Cercetare pentru Integritatea Structurala (NSIRC) de la TWI Cambridge.

TWI a sprijinit conventia de cariera a scolii din anul 11 ​​de cativa ani si a fost grozav sa fi putut explica ce face TWI, sa vorbim despre rutele catre inginerie si lucrul la TWI, precum si sa le vorbesc studentilor despre experienta de lucru si multe altele.

Briony, Ricky and Pedro
Briony, Ricky and Pedro