Skip to content

Noul sistem de scanare 3D disponibil pentru utilizare la TWI

Fri, 11 March, 2022

TWI a primit livrarea unui scaner 3D GOM Metrology ATOS Q de la Central Scanning.

Central Scanning este lider in scanarea 3D si imprimarea 3D din 2006, iar ATOS Q este proiectat pentru a oferi scanare 3D flexibila pentru sarcini complexe de masurare si inspectie din industrie.

Lentilele interschimbabile permit scanerului sa efectueze masuratori de inalta precizie pentru piese de dimensiuni mici si medii, in timp ce pozitia fixa a camerei face ca schimbarea volumului de masurare sa fie rapida si usoara.

Oferind o proiectie marginala de mare viteza si procesare rapida a datelor cu un debit mare de date, scanerul functioneaza pe un principiu de scanare tripla cu un egalizator de lumina albastra si un sistem de auto-monitorizare pentru a oferi masuratori precise pentru aplicatii de inspectie si inginerie inversa.

Noul sistem de scanare 3D achizitionat adauga un alt nivel de capacitate ofertei noastre tehnice existente, liderul principal de proiect tehnologic al TWI, Paul Brooker, declarand: „Sunt vremuri interesante pentru TWI cu acest nou echipament, furnizat de Central Scanning. Acest lucru ne permite sa dezvoltam in continuare suportul nostru de productie pentru membri cu reproiectarea/reproiectarea componentelor si inspectie, imbunatatirea si sprijinirea livrarii de proiecte cu un singur client pentru membrii nostri.”

Nick Godfrey, Managing Director pentru Central Scanning, a declarat: „Suntem foarte incantati sa lucram cu TWI. Scanerul completeaza gama lor deja fantastica de echipamente si cunostintele tehnice combinate, oferind o oportunitate excelenta de a oferi membrilor o capacitate suplimentara de a facilita proiectele care merg mai departe.”

Daca doriti sa aflati mai multe despre sistemul de scanare si despre cum va poate ajuta proiectul, va rugam sa ne contactati, mai jos.

GOM ATOS Q Scanner 

(Images Courtesy Central Scanning)
GOM ATOS Q Scanner (Images Courtesy Central Scanning)