Skip to content

Gestiunea Activelor si Digitalizare

Tue, 12 July, 2022

Am organizat un webinar pe 29 iunie 2022 pentru a discuta subiectul „Digitalizarea in managementul activelor”, atragand peste 130 de solicitanti din 30 de tari diferite.

Managementul eficient al riscului minimizeaza riscul de defectiune si probabilitatea de a fi nevoiti sa scoateti componente din functiune, maximizand in acelasi timp eficienta operationala si promovand prelungirea duratei de viata a activelor.

Tehnologiile digitale si bazate pe date au devenit din ce in ce mai importante in strategiile de intretinere pentru managementul activelor si au potentialul de a adauga valoare semnificativa produselor si serviciilor.

Evenimentul online a investigat utilizarea digitalizarii pentru gestionarea activelor, inclusiv o introducere in conceptele cheie legate de digitalizare si strategii de intretinere.

In plus, webinarul a oferit o introducere in serviciile TWI de gestionare a integritatii activelor impreuna cu o serie de studii de caz pentru a evidentia capacitatile noastre in acest domeniu.

Daca ati ratat acest eveniment informativ, puteti vedea o inregistrare a webinarului, mai jos: