Skip to content

Babcock introduce software-ul TWI la operatiunile de sudura

Thu, 18 August, 2022

Specialisti marini, nucleari, terestre si aviatiei, Babcock International au implementat utilizarea diferitelor pachete software de management al sudarii TWI pentru operatiunile lor.

Sistemele integrate vor acoperi documentatia, informatiile si raportarea lor de sudare prin captarea si organizarea calificarilor procedurii de sudare, inregistrarile de calificare a sudorului si prin captarea activitatilor de sudare.

Sistemele gestioneaza inregistrarile de calificare si monitorizeaza progresul domeniului de sudare, precum si gestioneaza monitorizarea performantei sudorului, evaluarile ratei de reparare a sudurii (inclusiv monitorizarea tendintelor ratelor de reparare a sudurii, productivitatea si clasificarea defectelor) si producerea de date.

Preincarcate cu codurile, standardele, clasificarile materialelor relevante si cu intervale de calificare generate automat, informatiile sunt gazduite intr-o baza de date centrala accesibila tuturor site-urilor Babcock.

Digitalizarea si controlul datelor prin utilizarea software-ului dezvoltat si intretinut de TWI inseamna ca Babcock va putea sa inregistreze, sa controleze si sa imbunatateasca toate aspectele procesului lor de sudare, imbunatatindu-si serviciile actuale.

Suntem mandri ca Babcock a ales sa aiba incredere in software-ul nostru pentru operatiunile lor si puteti afla mai multe despre ce are de oferit TWI Software aici.