Skip to content

TWI pastreaza certificarea ISO 14001:2015

Tue, 19 October, 2021

Ne face placere sa anuntam ca, in urma unui audit de supraveghere de succes la inceputul acestei luni, TWI a primit permisiunea de a ne pastra certificarea conform ISO 14001: 2015.

Auditul la distanta, efectuat de Lloyd’s Register, a fost efectuat timp de 5 zile, acoperind sediul nostru langa Cambridge si centrele noastre tehnologice din Port Talbot si Rotherham.

Seful HSE al TWI, Mark Davies a supravegheat procesul cu contributii de la mai multe departamente diferite din intreaga companie.

Auditul a cerut TWI sa isi demonstreze angajamentul de a minimiza efectul sau asupra mediului, prin diferite metode, inclusiv achizitii inteligente, utilizarea panourilor solare si separarea deseurilor. Un numar de angajati TWI au fost intervievati pentru a se asigura ca angajamentele noastre au fost transferate in actiuni tangibile, care au fost considerate ca facand parte din „business as usual”.

Certificarea independenta conform ISO 14001: 2015 demonstreaza angajatilor, vizitatorilor, clientilor si altor parti interesate ca avem sisteme instalate pentru a identifica, gestiona, monitoriza si controla activ impactul nostru asupra mediului intr-un mod holistic.

Certificarea la standard are, de asemenea, o serie de avantaje suplimentare:

  • Creste implicarea conducerii si angajarea angajatilor
  • Imbunatateste reputatia companiei si increderea partilor interesate
  • Atinge obiectivele de mediu prin incorporarea acestor probleme in managementul afacerii
  • Ofera beneficii prin eficienta imbunatatita si costuri reduse
  • Incurajeaza performante de mediu mai bune de la furnizori, integrandu-i in sistemele noastre de afaceri

Urmatorul audit anual de supraveghere cu Lloyds Register urmeaza sa aiba loc in octombrie 2022 si va acoperi sediul nostru si centrele tehnologice din Middlesbrough si Tara Galilor.