Skip to content

TWI Castiga Premium pentru Excelenta ILSSI

Tue, 09 March, 2021

TWI este mandru sa anunte primirea unui premiu de excelenta de la Institutul International Lean Six Sigma (ILSSI).

ILSSU Excellence Award
ILSSU Excellence Award

Premiul de excelenta al proiectului vine ca rezultat al programului local de imbunatatire a operatiunilor de la TWI Cambridge pentru utilizarea cu succes a proiectelor DMAIC si a raportarii A3 in operatiunile noastre.

In prezent, exista peste 40 de centuri galbene si centuri verzi, pregatite pentru sigma, care opereaza in cadrul companiei TWI UK.

Mike Russell
Mike Russell

Directorul tehnologic TWI, Mike Russell, a declarat: „Sunt incantat sa primesc, in numele TWI, premiul Lean Six Sigma Project Excellence de la ILSSI. Aceasta este o recunoastere a programului local de imbunatatiri operationale al TWI, care imputerniceste si sustine personalul si echipele noastre sa se angajeze si sa rezolve problemele lor operationale. Pana in prezent, programul a sustinut peste 30 de interventii locale in cadrul TWI, imbunatatind procesele si mediul nostru de lucru ca raspuns la cunostintele si intelegerea celor din gemba. ”

Mike a adaugat: „Multumesc lui John Dennis si intregii echipe de la ILSSI si multumesc si tuturor celor implicati in cadrul TWI care au facut din acest program o realitate”.