Skip to content

TLX Advanced Engineering devine membru industrial TWI

Thu, 15 July, 2021

Dorim sa intampinam TLX Advanced Engineering ca membri industriali ai TWI.

TLX Advanced Engineering este o organizatie care ofera servicii tehnice de nisa in domeniile ingineriei avansate, concentrandu-se pe studii si evaluari ale defectelor, evaluari ale criticitatii ingineresti, evaluari ale oboselii / fracturilor, extensii de viata, analiza a cauzelor radicale si alte proiecte de conducte (inclusiv lateral flambaj / mers pe jos, intindere si asa mai departe).

TLX Advanced Engineering a lansat o declaratie, spunand:

„Alaturarea la TWI ca membru industrial ofera oportunitati TLX Advanced Engineering pentru a accesa o sursa de informatii de nivel mondial in domeniile de inginerie in camp maro, in special in ceea ce priveste evaluarea / gestionarea integritatii structurale. In plus, calitatea de membru industrial ajuta la mentinerea actualizarii TLX Advanced Engineering cu tehnologiile de varf actuale, proiecte de cercetare si dezvoltare si oportunitati valoroase de a face retea cu colegii tehnici si potentialii clienti. ”

Abonamentele industriale permit companiilor posibilitatea de a accesa expertiza si asistenta TWI intr-o gama larga de servicii. Puteti afla mai multe despre calitatea de membru industrial aici.