Skip to content

Performanta in industria auto cu viitor eco

Thu, 26 August, 2021

Un videoclip a fost lansat oferind detalii despre proiectul de colaborare APC6, care i-a adus alaturi pe TWI si o serie de parteneri, inclusiv BMW, McLaren, Delta Motorsport, Williams Advanced Engineering, UTAC CERAM Millbrook, HORIBA MIRA si WMG de la Universitatea din Warwick.

Proiectul a facut ca producatorii de echipamente originale sa isi impartaseasca expertiza pentru a dezvolta noi module de baterii pentru vehicule electrice. Sistemele de baterii performante de clasa mondiala vor fi utilizate de vehiculele demonstrative BMW si de toate echipele din Campionatele Britanice de Automobilism.

Lucrarile de cercetare si dezvoltare au inregistrat imbunatatiri ale puterii si performantei bateriei, McLaren observand ca sistemele permit accelerarea de la 0 la 300 km / h in 13 secunde.

Aceste evolutii au facut ca TWI sa asiste la transferul de cunostinte pentru extinderea tehnologiei robuste si aplicarea sudarii cu laser la nevoile specifice ale produselor.

Alinierea dezvoltarii sistemelor de baterii cu standardele din industrie inseamna ca productia poate fi extinsa la nevoie.

In afara de progresele tehnologice, acest videoclip arata cum, construind relatii intre companii, putem face fata provocarilor viitorului.

Puteti vedea videoclipul aici.