Skip to content

MBDA Systems in vizita la TWI

Mon, 06 December, 2021

TWI a avut placerea sa primeasca vizitatorii de la MBDA Systems la sediul nostru de langa Cambridge pe 23 noiembrie 2021.

MBDA este singura companie de aparare integrata care furnizeaza rachete si sisteme de rachete pentru fiecare ramura a fortelor armate (aeriana, maritima si terestra). Cu peste 12.000 de angajati in Franta, Germania, Italia, Spania si Marea Britanie si cu birouri in Statele Unite, aceasta societate mixta multinationala reuneste trei lideri europeni din industria aerospatiala si de aparare (Airbus, BAE Systems si Leonardo).

In timpul vizitei, seful de Concepte viitoare al MBDA si echipa sa mai larga de inginerie au fost gazduiti de managerul de aparare al TWI, James Smith, si de administratorul principal, Lucie Paley.

MBDA a reusit sa dobandeasca o mai buna intelegere a capacitatilor TWI si a modului in care ii putem ajuta in munca lor. Aceasta a inclus o serie de prezentari din partea expertilor TWI pe subiecte precum lipirea, fabricarea aditiva, testarea nedistructiva, compozitele si imbinarea compozitelor si managementul integritatii activelor.

Pe langa prezentari, delegatia MBDA a fost dusa intr-un tur complet al facilitatilor noastre din Cambridge.

Vorbind in timpul vizitei, James Smith a spus: „A fost o placere sa ii urez bun venit lui MBDA la TWI si sa le permita sa vada intreaga gama de expertiza si asistenta pe care le putem oferi intr-o gama larga de capabilitati.”

David Hayes de la MBDA a spus: „A fost o zi fantastica pentru 25 de colegi de la Inginerie Mecanica din MBDA, inclusiv cateva prezentari excelente despre tehnologii noi, care acopera totul, de la lipire pana la sudarea prin inductie a compozitelor. Ziua s-a incheiat cu posibil cel mai bine organizat tur al site-ului in care am fost, unde, intr-un interval scurt de 2 ore, am putut vedea multe dintre capacitatile de laborator ale TWI. O zi complet placuta, care ne ofera o multime de informatii noi de luat in considerare pentru aplicatiile noastre. Multumim lui James, Lucie si intregii echipe TWI.”

Lucie Paley si James Smith (pozitiil a doua si a treia din stanga) cu membrii delegatiei MBDA
Lucie Paley si James Smith (pozitiil a doua si a treia din stanga) cu membrii delegatiei MBDA