Skip to content

Experti TWI vor prezenta la Nuclear Manufacturing Summit

Wed, 10 November, 2021

Managerul sectorului nuclear al TWI, Steve Dodds si managerul de program TWI, Andy Woloszyn, urmeaza sa expuna in numele TWI la Nuclear Manufacturing Summit 2021.

Gazduit de Nuclear AMRC, summitul va avea loc in perioada 16-17 noiembrie la Advanced Manufacturing Park din Rotherham.

Steve si Andy vor fi prezenti la standul numarul 11 ​​pentru a discuta despre productia si inspectia avansata pentru a face fata provocarilor fisiunii si fuziunii nucleare.

Conceput pentru a ajuta producatorii sa se conecteze cu oportunitatile si cumparatorii de pe piata nucleara, Summit-ul va prezenta vorbitori de top din sectorul nuclear, inclusiv cei de la Sizewell C, Rolls-Royce SMR, Moltex Energy, U-Battery, UKAEA, Tokamak Energy, General Fusion UK, Sellafield Ltd si Magnox.

Evenimentul va oferi, de asemenea, detalii despre programele nucleare cheie din Regatul Unit, va discuta despre cum poate fi imbunatatit lantul de aprovizionare din Regatul Unit si va oferi consiliere si sprijin companiilor din lantul de aprovizionare care lucreaza deja sau doresc sa se implice in sectorul nuclear.

Pe langa vorbitori si expozitie, vor fi tururi ale fabricii, sesiuni interactive si o serie de oportunitati de networking.

Puteti afla mai multe despre Summit si va puteti inscrie pentru a participa, aici.