Skip to content

Webinar TWI despre Imbinarea Lemnului disponibil acum

Thu, 29 October, 2020

Luna trecuta, TWI a fost incantat sa gazduiasca un webinar intitulat „Dezvoltarea unei tehnici de imbinare rapida a lemnului” in colaborare cu Universitatea din Cambridge.

In cadrul seminarului web, Dr. Kate Franklin (Senior Project Leader - Friction and Forge Processes, TWI) si Dr. Darshil Shah (Lecturer - Dept of Architecture, University of Cambridge) au dezvaluit un nou proces de imbinare a lemnului care nu necesita elemente de fixare mecanice sau adezivi.

Dupa ce am explorat procesul din anii precedenti, evolutiile recente s-au dovedit promitatoare, cu legaturi puternice realizate in momente, de obicei la mai putin de zece secunde de la inceput pana la sfarsit.

Cu un interes semnificativ din partea sectorului lemnului si constructiilor, am primit multe intrebari tehnice in timpul seminarului web. Daca l-ati ratat in direct pe 16 septembrie, inregistrarea este disponibila acum pentru a o viziona oricand doriti.

TWI isi continua colaborarea cu Universitatea din Cambridge pe aceasta tema; in prezent, acestia investigheaza capacitatea de sudare a lemnelor diferite si incearca sa adere la noi materiale, cum ar fi bambusul.