Skip to content

TWI Se Alatura Campaniei #MakeItBlue

Fri, 29 May, 2020

Sediul TWI din Cambridge a devenit una dintre cele mai recente clădiri iconice din Marea Britanie care a fost luminată în sprijinul campaniei „Make It Blue”.

Campania a văzut clădirile din Marea Britanie aprinse cu lumini albastre pentru a arăta sprijin lucrătorilor noștri din NHS în timpul pandemiei COVID-19.

TWI se alătură unui numar de peste 100 de clădiri, inclusiv The Judge Business School, Universitatea Anglia Ruskin Nursing Campus și Airspace Hanger la IWM Duxford, pentru a demonstra sprijin pentru lucrătorii de prim rang.

Clădirile TWI de la Granta Park de lângă Cambridge au câștigat două premii Royal Institute of British Architects (RIBA) în 2017, inclusiv RIBA Award East, pentru lucrările de proiectare ale companiei Eric Parry Architects din Londra.

Clădirea principală a șantierului cu trei clădiri a fost iluminată ca parte a campaniei #MakeItBlue, care a fost inspirată din campania NHS Clap For Our Carers.

Liderii din industria evenimentelor și de divertisment au dorit să creeze un spectacol simultan de sprijin, invitând repere din toată țara să participe.

Directorul de operațiuni al TWI, Mike Russell, a declarat: „TWI este încântat să aibă oportunitatea de a demonstra sprijinul și recunoștința noastră pentru oamenii uimitori ai NHS și ai serviciilor noastre esențiale de sprijin, care au acționat cu atâta vitejie și rezistență în această perioadă extraordinară. Suntem, de asemenea, recunoscători pentru munca multor colegi de la TWI în sprijinul sistemelor PPE, dezvoltării ventilatoarelor, derulării de sesiuni de donare de sânge și multe alte activități caritabile și de sprijin. Această provocare a adus cele mai bune rezultate din comunitatea noastră în multe domenii și este potrivit să îi recunoaștem pe toți cei implicați prin intermediul campaniei „make it blue”.

Puteți afla mai multe despre #MakeItBlue aici.