Skip to content

TWI Obtine a noua certificare ISO 14001:2015

Fri, 30 October, 2020

In urma unui audit de reinnoire a certificatului, care a avut loc la inceputul acestei luni, TWI a primit un nou certificat ISO 14001: 2015.

Auditul la distanta, efectuat de Lloyd’s Register, a fost efectuat pe parcursul a 6 zile, acoperind sediul TWI langa Cambridge si centrele noastre tehnologice din Aberdeen si Middlesbrough.

Consilierul senior de mediu al TWI, Camilla Hitchcock, a supravegheat procesul cu contributia unui numar de departamente diferite din intreaga companie.

Auditul a confirmat eficienta continua a sistemului de management al mediului, fara a fi identificate domenii de neconformitate in timpul vizitei.

Un sistem de management de mediu ajuta TWI sa identifice, sa gestioneze, sa monitorizeze si sa controleze impactul nostru asupra mediului intr-un mod holistic, dar certificarea conform standardului are, de asemenea, o serie de avantaje suplimentare:

  • Creste implicarea conducerii si angajamentul angajatilor
  • Imbunatateste reputatia si increderea partilor interesate prin comunicarea strategica
  • Realizeaza obiective strategice de afaceri prin incorporarea problemelor de mediu in managementul afacerii
  • Ofera beneficii prin eficienta imbunatatita si costuri reduse
  • Incurajeaza performante de mediu mai bune ale furnizorilor prin integrarea acestora in sistemele de afaceri ale organizatiei
  • Urmatorul audit anual de supraveghere cu Lloyds Register urmeaza sa aiba loc in octombrie 2021 si va acoperi sediile TWI si centrele tehnologice din Sheffield si Tara Galilor.