Skip to content

TWI Isi Sustine Membrii Pe Durata COVID-19

Fri, 27 March, 2020

În primul rând, de la toți cei de aici, la TWI, sperăm că dumneavoastră și familiile dvs. sunt în siguranță și bine în acest moment dificil.

Situația actuală are un impact major asupra tuturor și TWI adoptă măsuri în conformitate cu recomandările guvernamentale. În același timp, TWI menține sprijinul pentru membrii săi industriali pe cât posibil. Ca furnizor de cercetare și dezvoltare, consultanță, instruire și certificare, continuăm cu următoarele niveluri de sprijin pentru membrii industriali:

Sprijin pentru cercetare, dezvoltare, testare și consultanță - sprijin pentru proiecte la TWI.

Cu măsuri de siguranță adecvate în vigoare, o mare parte din tehnicienii de laborator / inginerie TWI continuă să lucreze la site-urile noastre pentru a livra proiecte critice pentru membrii industriali. Vă rugăm să contactați managerul de cont sau conducătorul de proiect al secției tehnice pentru actualizări cu privire la orice propunere / proiect pe care o aveți cu noi sau dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Pentru consultanță, deși există restricții actuale cu asistență la fața locului, inginerii noștri pot oferi discuții live prin telefon sau conferință web, după caz.

Sprijin tehnic pentru investigații - prin intermediul echipelor noastre de inginer de serviciu și servicii de informații.

Prin funcționarea de la distanță, oferim în continuare asistență tehnică anchetelor membrilor prin telefon sau e-mail. Experții și inginerii noștri sunt disponibili pentru discuții tehnice online. Aceasta este o resursă valoroasă pentru toate companiile afectate de indisponibilitatea personalului tehnic cheie. Gama de tehnologii și servicii de testare de laborator cu care vă putem ajuta poate fi văzută aici.

Pregătirea și dezvoltarea personalului.

Dacă dumneavoastră și personalul dumneavoastră lucrați de acasă, există oportunitatea de a sprijini dezvoltarea profesională continuă accesând multitudinea de materiale tehnice și de pregătire disponibile. Există peste 5000 de pagini de articole tehnice, ghiduri de bune practici, întrebări frecvente, lucrări publicate și multe altele care sunt accesibile prin intermediul site-ului nostru web. Conectați-vă sau înregistrați-vă dacă sunteți membru industrial pentru acces complet. Aceasta se extinde și la sfaturi privind certificarea individuală și a companiei - contactați echipa noastră de aici; sau dezvoltarea profesională prin The Welding Institute.

Pentru a răspunde situației actuale, TWI Training a transformat cea mai mare parte din materialele noastre de instruire în cursuri online disponibile prin TWI Academia Virtuală. Vă rugăm să contactați salessupport@twitraining.com pentru a primi detaliile programelor.

Sprijin pentru finanțare colaborativă.

Dacă compania dvs. este interesată să participe la proiectele finanțate de guvernul european sau din Marea Britanie sau în căutarea finanțării pentru a efectua un nivel de costuri pentru rezolvarea problemelor de inginerie, TWI vă poate ajuta prin aderarea la rețeaua de inovare TWI (https://www.twi-innovation-network.com ). Putem ajuta companiile să dezvolte concepte de proiecte, să construiască consorții de renume și să producă propuneri de înaltă calitate.

Poate că concentrarea dvs. s-a orientat către alte domenii de activitate; inițiative pe termen mediu și lung și ajutarea personalului dvs. cu pregătire și sprijin. Orice doriți să faceți, vă rugăm să vă amintiți că suntem aici pentru a ne sprijini Membrii în orice fel putem face în acest timp.

Dr. Steve Shi, directorul membrilor industriali

Prof. Aamir Khalid, director executiv

TWI Ltd