Skip to content

TWI in parteneriat cu Institutul LIFT din Detroit

Tue, 11 February, 2020

TWI Ltd a semnat un acord cu LIFT, institutul național de inovație a producției din Statele Unite, pentru a colabora în viitor.

LIFT și TWI au semnat recent un Memorandum de înțelegere pentru a oficializa parteneriatul și cooperarea în proiect, incluzând:

  • Efectuarea lucrărilor de cercetare
  • Acces la facilități

LIFT cu sediul în Detroit operează un parteneriat public-privat între Departamentul Apărării, industrie și universități din SUA pentru a conduce industria americană în viitorul „unde tehnologia de fabricație și talentul contează”.

Vorbind despre acordul de colaborare, directorul executiv și directorul executiv al LIFT, Nigel Francis, a declarat: „Suntem încântați să primim TWI Ltd, în ecosistemul nostru important, concentrat pe materiale avansate, procese de fabricație și sisteme. Suntem încântați să avem acest acord pentru a împărtăși facilitățile și cunoștințele colegilor noștri de peste hotare. “

Nick Edge, managerul de dezvoltare internațională a afacerilor TWI, a declarat: „Nu suntem singuri în încercarea de a face fabricația mai eficientă și mai eficientă. Suntem încântați să putem colabora cu LIFT, unul dintre institutele de inovare în domeniul producției din America, să împărtășim cunoștințe și să colaborăm pentru a avansa producția la nivel mondial. “

DESPRE LIFT

LIFT, operat de Institutul American de Inovare a Fabricării Materialelor ușoare, este parteneriatul public-privat, bazat pe Detroit, între Departamentul Apărării, industrie și mediul academic, angajat în dezvoltarea și desfășurarea tehnologiilor avansate de fabricație și punerea în aplicare a inițiativelor de dezvoltare a talentelor. pregătește forța de muncă astăzi și în viitor. LIFT finanțat în parte de Departamentul Apărării, cu management prin Oficiul Cercetării Navale. Accesați www.lift.technology pentru a afla mai multe.