Skip to content

Noutati de la Comunitatea Weldgalaxy

Fri, 03 July, 2020

WeldGalaxy este o platformă online B2B care va reuni cumpărătorii și vânzătorii la nivel mondial de echipamente de sudura, împreună cu echipamente auxiliare / consumabile și servicii, o platformă digitală care vizează să sporească vizibilitatea produselor de sudura din UE, a prototipurilor / serviciilor pentru utilizatorii globali și sa furnizeze servicii inovatoare online. WeldGalaxy își propune să încorporeze un instrument bazat pe cunoștințe care să eficientizeze procesul de selecție a echipamentelor pentru utilizatorii finali și să permită conectarea, conducand la „fabricarea digitală a echipamentului potrivit pentru cerințele specificate ale clienților / utilizatorilor finali și in conformitate cu reglementările in vigoare. Finanțat prin programul de cercetare și inovare Horizon 2020 al Uniunii Europene (acordul de grant 822106), proiectul este o inițiativă de colaborare condusă de TW, impreuna cu parteneri din Marea Britanie și Europa.

Consorțiul este încântat să anunțe publicarea celui de-al treilea buletin informativ cu noutati ale comunității WeldGalaxy.

PROIECTUL WELDGALAXY ESTE „ÎNREGISTRAREA AFACERILOR”

Consorțiul este încântat să obțină o apreciere de „Business Ready”, în urma unei analize a radarului de inovare al Comisiei Europene. S-a demonstrat că platforma online WeldGalaxy B2B răspunde nevoilor piețelor existente, cu TWI Ltd recunoscută drept „inovator-cheie” în dezvoltarea proiectului. 

ONTOLOGII PENTRU MODELAREA DATELOR

Ontologiile exprimă relații care ne ajută să conectăm mai multe concepte la alte concepte într-o varietate de moduri. Modelul de date și ontologie WeldGalaxy oferă baza pentru sprijinirea căutării informațiilor pentru descoperirea cunoștințelor în componente, cum ar fi Ingineria bazelor de cunoștințe (KBE) și Chatbot. 

WELDGALAXY DECLARA DESCHISA PRIMUL RUNDA DE "OPEN CALLS"

WeldGalaxy oferă, de asemenea, sprijin financiar IMM-urilor și Mid-Caps-urilor pentru dezvoltarea de produse și servicii inovatoare de sudura pe arc prin lansarea a două apeluri de inovare deschisă (OIC). Pentru finanțarea a 25 de proiecte-pilot vor fi alocate în total 2,5 milioane de euro din fonduri fără capitaluri proprii. Prima rundă de apeluri a fost încheiată cu succes, solicitările fiind evaluate de experți externi în sudură pentru a identifica zece câștigători care vor intra în interesantul nostru program de instruire WeldGalaxy. 

PLATFORMA WELDGALAXY DLT

Platforma WeldGalaxy DLT își propune să descentralizeze procesele de afaceri și fluxurile de lucru care se desfășoară în rândul actorilor din industria de sudură, facilitând astfel încrederea, schimbul de date fără probleme, eficiența, trasabilitatea, audibilitatea, precum și obținerea altor beneficii ale blockchain-ului. 

 

Acest proiect a primit finanțare de la programul de cercetare și inovare Orizont 2020 al Uniunii Europene în baza acordului de finanțare 822106.