Skip to content

Un membru industrial TWI castiga la Premiile "Made in Wales"

Fri, 18 October, 2019

TWI anunta cu deosebita placere ca un membru industrial de lunga durata si un colaborator frecvent de dezvoltare si furnizor de echipamente a obtinut un premiu la „Made in Wales Awards 2019”.

O seara fantastica a avut loc recent la Primaria Cardiff pentru Insider „Made in Wales Awards 2019”. Gazduita de jurnalistul si omul de radio, Sian Lloyd, seara a dat startul ca toate ceremoniile de premiere, cu o receptie. Faheen Khan, de la Make UK, a vorbit despre importanta productiei, precizand ca un procent ridicat de oameni ar clasifica Marea Britanie doar in top 100 atunci cand, de fapt, suntem in top 10 - ceea ce este o realizare excelenta.

Inainte de a incepe evenimentul principal, a fost servita cina, urmata de o discutie interesanta cu Stuart West, directorul ne-executiv al Biocatalysts.

Sala a fost plina de reprezentanti ai companiilor din diferite industrii, ceea ce a facut evenimentul un nucleu de conversatie interesanta. Unele companii inovatoare au fost nominalizate, inclusiv Rescape Innovations Ltd, care folosesc realitatea virtuala pentru a ajuta pacientii sa treaca prin tratamente dureroase pentru cancer. Standardul a fost ridicat, cu premii inmanate de diversi oameni influenti.

Nominalizata pentru doua premii a fost Huntingdon Fusion din South West Wales. Cu sediul in Burry Port, expertii de purificare a sudurilor au avut o concurenta mare, dar nu au plecat cu mana goala. Ei au fost incantati sa primeasca „Producatorul anului (sub 25 milioane lire sterline)”, care le-a fost prezentat de catre sponsorul Blake Morgan. Sian Lloyd, care a participat seara, a felicitat personal directorul general si CEO Georgia Gascoyne pentru marea realizare.