Skip to content

TWI Hellas Innovation Summit - 7 Noiembrie 2019

Tue, 15 October, 2019

IMM-urile cu proiecte inovatoare sunt incurajate sa participe la Summit-ul pentru inovatie TWI Hellas, 7 noiembrie 2019, la President Hotel din Atena, Grecia.

Aceasta conferinta de o zi este conceputa pentru a oferi delegatilor o intelegere aprofundata a proceselor de implicare intr-un proiect colaborativ finantat public, de la identificarea ideilor tehnologice si intelegerea necesarului de resurse ale acestora pana la crearea unei prezentari de succes care va asigura finantarea.

Vorbitorii reprezinta o serie de companii care, in colaborare cu TWI si Centrele sale de inovare, au evoluat deja cu succes sau au livrat o serie de proiecte colaborative finantate public,  vazandu-si proiectele si ambitiile lor tehnologice concretizate in proiete reale. Acestia vor folosi exemple practice din viata reala pentru a arata cum au construit conceptele, trecand prin dezvoltare, prototipuri si testari. Veti impartasiti unele dintre provocarile pe care le-au intampinat, rememorand aspectele care au determinat succesul acestor proiecte.

Jean-David Malo, director (Directia generala pentru cercetare si inovare) al grupului de lucru al Consiliului European pentru Inovare pentru Comisia Europeana, va sustine o prezentare cu privire la „Proietul pilot al Consiliului European pentru Inovare (EIC): sprijin pentru clasa de top a inovatorilor” si va evidentia aspecte cheie ale programului Horizon Europe. De asemenea, va avea loc o prezentare a “Greek National Contact Point”, Giorgos Megas cu privire la programul Horizon 2020, reteaua Enterprise Europe si oportunitatile de finantare si colaborare ale Institutului European de Inovatie si Tehnologie (EIT).

Conferinta include, de asemenea, ateliere de discutie fata in fata pe teme de inovare cu echipa de management a inovatiei tehnologice a TWI pentru a discuta conceptele de tehnologie si a identifica potentialele oportunitati de dezvoltare, precum si sesiuni facilitate de specialistii Centrului de inovare TWI pe teme si domenii de lucru ale Orizontului 2020, inclusiv partajarea cunostintelor, practica, perspective si modul in care tehnologiile pot fi adaptate la temele de finantare. Incepand cu 2008, TWI a fost implicata in peste 360 de proiecte de colaborare finantate public, dintre care 108 au fost gestionate de TWI si au asigurat 412 milioane lire sterline finantare.

In plus, va fi sufficient timp a socializa cu parteneri tehnologici noi in pauzele de conferinta. Programul conferintei.

Tat-Hean Gan, directorul TWI pentru inovatie si competente explica „Summit-ul pentru inovare TWI Hellas este unic prin faptul ca vom putea impartasi cu delegatii modul in care TWI, de peste 10 ani, a ajutat multe IMM-uri europene sa isi accelereze dezvoltarea tehnologiei, astfel incat si-ar putea realiza conceptul si l-ar putea transforma intr-o oferta viabila de marketing pentru industrie. Inovatia, indiferent daca este o aplicatie, sistem, software, hardware sau produs nou, are puterea de a transforma afacerile si de a contribui la avansarea industriei. Colaborarea se afla in centrul acestui lucru, iar Summit-ul va examina toate domeniile modului in care acest lucru poate fi realizat prin finantare publica. "

TWI Hellas Innovation Summit este in system deschis de participare, puteti sa va inregistrati-va pentru prin EventBrite.