Skip to content

ABONAMENTUL INDUSTRIAL

Cand compania dvs. se alatura TWI ca Membru Industrial, veti avea acces la un pachet de beneficii indisponibil in alta parte. Acoperim toate aspectele legate de tehnologiile de imbinare astfel incat sa puteti crea si opera produse mai bune, mai sigure.

Ce iti ofera abonamentul?

  • Suport tehnic rapid. Contacteaza inginerii si consultantii stiintifici direct, pentru suport tehnic imediat.
  • Acces la tehnologie si inovatie. Print 3D, sudura, imbinare, suprafete, inspectie, testare: ai acces la o gama vasta de tehnologii si sisteme de analiza.
  • Programe de cercetare finantate public.
  • Experienta si informatii. Acceseaza cea mai mare baza de informatii din domeniul sudurii si imbinarilor prin arhive complete prin intermediul website-ului TWI.

Compania mea poate beneficia de calitatea de membru industrial?

Daca aplicarea companiei dvs. este finalizata cu succes, veti beneficia de know-how-ul si suportul oferit de TWI. Aceastea acopera fiecare sector din industrie, printre care putem enumera: industria aerospatiala, automobile, constructii navale, petrol si gaze, energie electrica, utilitati si servicii medicale.

Pachetele de suport standard pentru membrii industriali, care pot fi adesea dublate de initiativele finantate de guvern sau de consultanta pre-platita a membrilor (PCA) includ:

  • Evaluarea procesului de productie. Suport la fata locului pentru evaluarea proceselor in desfasurare din punct de vedere al practicilor corecte si pentru identificarea problemelor.
  • Audit pentru sanatate si siguranta. La current cu legislatia in vigoare, extindem verificarile la fata locului pentru o mai buna aplicare.
  • Literatura de specialitate si norme actualizate. Fluxurile de informatii pe care le punem la dispozitie furnizeaza regulat literatura de specialiate si actualizari ale standardelor existente.
  • Evaluari tehnice pentru produsele dumneavoastra. Stabiliti fezabilitatea noilor procese de fabricatie pentru viitoarele dumnavoastra produse impreuna cu expertii TWI.

UN NOU BENEFICIU AL ABONAMENTULUI DE MEMBRU INDUSTRIAL

Membrii industriali pot accesa acum serviciul de Ateliere de Inovatie TWI care sustine creativitatea si expertiza ca parte a consultantei dvs. platite in prealabil. Nevoile dvs. de produse inovatoare pot fi satisfacute mai rapid cu noua abordare a TWI, sustinuta de experti de talie mondiala care lucreaza in parteneriat cu afacerea dvs. Ne propunem sa va ajutam sa creati o solutie cuprinzatoare, sustinuta de experienta noastra in procesul de imbinare, ingineria materialelor, managementul integritatii si tehnici avansate de productie. Prin utilizarea cunostintelor si a experientei expertilor din cadrul TWI si din reteaua noastra de cercetare industriala suntem capabili sa ajutam sa gasim impreuna o solutie integrata, la cheie, pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra. De asemenea, suntem dornici sa va ajutam sa intelegeti mediul de finantare din Marea Britanie si UE si cum sa il accesati. Puteti vedea un exemplu de atelier de inovatie aici.

Pe langa evaluarile tehnice si consultanta platita in prealabil, membrii industriali beneficiaza de o reducere de 10% la toate cursurile de formare si pregatire TWI si seturile de instrumente (pentru controlul calitatii sudurilor si managementul integritatii). TWI organizeaza mai multe evenimente, seminarii si ateliere care sunt gratuite sau beneficiaza de o reducere semnificativa pentru membrii industriali. Lucram cu companii in fiecare etapa - proiectare, tehnologii de fabricatie, operare, esec si reparatii. Oferim sprijin prin proiecte, consultanta, instruire si certificare - adaptate nevoilor dvs. specifice.

Proiectele unui client unic TWI reunesc experti din TWI si din randul membrilor pentru a oferi solutii direct axate pe asistenta afacerii clientului. Eforturile intreprinse sunt confidentiale, cu rezultate si drepturi de proprietatea intelectuala asociata detinute in cele din urma de catre client.

Ce urmează?

Trimiteți-ne un e-mail cu nevoile / obiectivele dvs. și pentru a afla modul în care compania dvs. poate beneficia de calitatea de membru industrial:

contact@twi-romania.com