Skip to content

CU CINE COLABORAM

Multe companii se bazeaza pe performanta tehnologiilor de imbinare si pe inspectie, important fiind nu doar procesul, ci si performanta produselor sau structurilor rezultate. Ca atare, lucram cu unele dintre cele mai mari nume din industria globala.

  • Toate sectoarele din industrie: petrol si gaze, energie electrica, chimica, aerospatiala, auto, constructii de nave, constructii, productie, industria medicala - pentru a livra produse mai bune si a maximiza siguranta si performanta activelor.
  • Producatori de echipamente originale (OEM): TWI lucreaza cu OEM-uri pentru a oferi vizibilitate pe piata produselor;
  • Producatori de materiale si consumabile: furnizorii lucreaza cu TWI pentru a-si optimiza apoi demonstra calitatile produselor catre pietele de desafacere
  • Organizatii de cercetare: participam la o gama larga de colaborari, ca parte a initiativelor de cercetare finantate de Marea Britanie si de alte organisme internationale (inclusiv TWI Innovation Network)
  • Organisme de norme si standarde: expertiza TWI in ingineria materialelor si tehnologii de imbinare a dus la implicarea noastra continua in peste 30 de standarde internationale pentru promovarea practicilor de lucru sigure in intreaga lume.
  • Persoane fizice: Accesati expertiza noastra ca parte a dezvoltarii profesionale continue, prin apartenenta la The Welding Insitute si prin participarea la o serie de cursuri de pregatire si certificare.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin e-mail:

contact@twi-romania.com