Skip to content

Cine suntem

Suntem o organizatie bazata pe afiliere, sprijinind atat persoane fizice cat si companii. Existam pentru a oferi consultanta acreditata si impartiala, expertiza si standarde de siguranta prin tehnologie, materiale si procese de imbinare - ajutandu-va sa proiectati, sa creati si sa operati cele mai bune produse posibile.

Descendenti din British Welding Research Association (BWRA), am devenit una dintre cele mai importante organizatii independente de cercetare si tehnologie. Punem la dispozitie inovatia, transferul de cunostinte si rezolvarile provocarilor din domeniul sudurii, imbinarilor, si a ingineriei suprafetelor, inspectia si managementul integritatii in general.

Proiectele unui client TWI reunesc experti atat din randul TWI cat si al membrilor, pentru a oferi impreuna solutii personalizate pe nevoile specifice clientului. Operatiunile intreprinse sunt confidentiale cu rezultatele si drepturi de proprietate intelectuala associate detinuta exclusiv de catre client.

Viziteaza-ne cronologia inovatiilor

Dintr-o privire

  • Infiintata in Cambridge, Marea Britanie, in 1946
  • Peste 800 de consultanti, oameni de stiinta, ingineri si personal de asistenta specializata
  • 1800+ companii membre din peste 70 de tari (deservite de 5 sedii in Marea Britanie si 13 sucursale in afara Marii Britanii)
  • Sediul din Cambridge opereaza de la 54.000 de metri patrati constand in spatii de productie, testare si instruire
  • TWI Innovation Network desfasoara programe comune de cercetare si dezvolta generatia urmatoare de ingineri / oameni de stiinta
  • The Welding Insitute, un institut de dezvoltare profeiunala, detine un efectiv de 6000 de persoane membre
flickr-banner-ro

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin e-mail:

contact@twi-romania.com