Skip to content

Ce este Nano-Coating-ul

Ce estea Nano-Coating-ul?

Nano-Coating-ul (Nano-acoperirea), cunoscută și sub denumirea de acoperire ceramică este procesul de aplicare a unui strat de suprafață care respinge particulele uscate, apa, uleiul și murdăria. Pot fi găsit atât sub formă lichidă, cât și solidă și oferă caracteristici favorabile. De exemplu, o acoperire nano poate face o suprafață rezistentă la zgârieturi, poate îmbunătăți duritatea sau o poate face rezistentă la bacterii.

Tipuri și aplicații

Acoperiri anticorozive: atunci când este aplicata pe un metal, acoperirea oprește compușii chimici care vin în contact cu materiale corozive, acest lucru oprește procesele precum oxidarea.
Îmbrăcăminte impermeabilă și antiaderentă: Un strat hidrofil poate fi aplicat pe diferite piese de îmbrăcăminte, în timp ce antiaderentul are aplicații în mobilier, electricitate și sticlă.
Acoperirea antibacteriană: Aceste acoperiri ajută la inhibarea creșterii microorganismelor, care este deosebit de potrivită pentru zone precum transportul public.
Acoperirea cu bariere termice: Acest tip de acoperire este în special în industria aviației și este folosit în mod normal pe suprafețele metalice. Temperaturile ridicate la care funcționează avioanele au deschis posibilitatea utilizării acoperirilor în industria automobilelor de mare putere.
Acoperiri anti-abraziune: Aplicația principală a acestui înveliș este de a prelungi ciclul de viață al suprafeței diminuând cantitatea de frecare care se produce.
Acoperiri anti-reflexie: Această acoperire nu mărește transmisia, ci reduce doar reflectarea pe partea incidentă
Acoperiri anti-graffiti: acestea sunt invizibile cu ochiul liber și împiedică cheltuielile costisitoare pentru guvern și companii pentru curățarea graffiti-urilor.

Avantaje

  • Usor de curatat
  • Durabil (25 de ani de viață)
  • Aerabil
  • Rezistent

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin e-mail:

contact@twi-romania.com