Skip to content

KURSUS LATIHAN CSWIP INSPEKTOR KIMPALAN DI ASIA TENGGARA

Muat turun kalendar kursus dan senarai harga 2023      Muat turun

 

Jika anda dari latar belakang kejuruteraan am atau kimpalan dan mempunyai minat dalam bidang pemeriksaan kimpalan dan kawalan kualiti, program CSWIP inspektor kimpalan boleh membuka peluang pekerjaan yang bermanfaat dan pelbagai untuk anda di mana-mana sahaja di dunia.

NOTIS: Mulai Mei 2023, keahlian The Welding Institute adalah wajib untuk semua calon CSWIP 3.1 di rantau SEA dan prasyarat untuk pendaftaran kursus

Aktifkan keahlian anda di sini

 

Mempunyai sijil CSWIP Inspektor Kimpalan adalah keperluan industri syarikat terutamanya industri minyak dan gas seperti Petronas di Malaysia.

 

Walaupun calon disyorkan mempunyai sekurang-kurangnya 6 bulan pengalaman kejuruteraan berkaitan kimpalan untuk memulakan langkah, jika anda benar-benar baru dalam bidang ini dan berminat dengan kerjaya dalam pemeriksaan kimpalan, kami mengesyorkan anda untuk bermula dengan CSWIP Visual Welding Inspector.

Sekiranya, anda seorang inspektor yang berpengalaman dan mencari cara untuk memajukan kerjaya anda, CSWIP Senior Welding Inspector atau Welding Quality Control Coordinator boleh menjadi pilihan terbaik anda.

 

Aufa Zakaria discusses the benefits of the CSWIP Welding Inspection course

Untuk maklumat lanjut, sila hantarkan emel:

webinquiries@twisea.com

GTM-PSN49WB
GTM-PZFKBMB