Subscribe to our newsletter to receive the latest news and events from TWI:

Subscribe >
Skip to content

Celebram ‘World EV Day’

Wed, 09 September, 2020

Astazi sarbatorim „Ziua mondiale a vehiculelor electrice”, o sarbatoare a e-mobilitatii, cu scopul de a promova si impinge tranzitia catre transport sustenabil, cu rezultate in beneficiul consumatorilor, afacerilor si al politicilor de mediu.

EV este un acronim pentru „Vehicul electric” si se refera la acele vehicule care sunt alimentate partial sau complet cu electricitate. Desi s-au inregistrat unele progrese in ceea ce priveste aducerea vehiculelor electrice in industria aerospatiala, concentrarea principala a vehiculelor electrice in acest moment implica industria auto.

Dezvoltarea vehiculelor electrice creste in ritm sustinut, cu multe schimbari inovatoare care au loc simultan, implicand o varietate de factori, de la producerea bateriilor la probleme de greutate usoara si siguranta.

Bineinteles, unul dintre factorii cheie pentru trecerea la EV este impactul asupra mediului, in special datorita angajamentelor guvernelor din intreaga lume de a incerca sa realizeze emisii nete zero pana in 2050 ca parte a Acordului de la Paris din 2016.

TWI a lucrat alaturi de multe nume importante din industrie pentru a ajuta la electrificarea transportului. Activitatea noastra a inclus abordarea provocarilor legate de materiale, procedurile de alaturare si procesele de fabricatie, inclusiv solutiile de sudare a bateriei pentru unele dintre cele mai mari nume din industria auto.

Pe masura ce implicarea noastra in electrificare continua sa creasca, TWI lucreaza pentru a crea un centru de excelenta de 2 milioane de lire sterline pentru a consolida diversele noastre activitati de electrificare si pentru a oferi metode de fabricatie rapide, fiabile si viabile din punct de vedere economic. TWI a fost, de asemenea, invitat sa se alature unui nou proiect al UE pentru cercetarea si dezvoltarea imbunatatirilor tehnologiei e-Mobility pentru piata europeana a vehiculelor electrice si hibrid-electrice.

Experienta noastra independenta ne permite sa oferim solutii de electrificare membrilor nostri industriali, sprijinind industria in procesul de electrificare. Puteti afla mai multe despre munca noastra in acest domeniu aici sau ne puteti contacta mai jos pentru mai multe detalii.

For more information please email:


contactus@twi.co.uk