Skip to content

Experti TWI la Grupul de Investigare a Defectiunilor IOM3

Wed, 09 October, 2019

Doi experți din cadrul TWI vor contribui la Seminarul de Investigare a Defecțiunilor Materiale (MFIG) de la Institutul de Materiale, Minerale și Miniere (IOM3) privind „Eșecurile dispozitivelor și echipamentelor de energie regenerabilă”.

Kasra Sotoudeh va prezida seminarul (și ședința comitetului de grup) care va avea loc la Londra, pe 17 octombrie 2019. Între timp, Chris Punshon, managerul secției de industrie energetică, va susține o prezentare la „Factorii materiali care influențează fiabilitatea dispozitivelor pentru generarea de energie regenerabilă”.

Marea Britanie este în prezent cea mai importantă piață mondială a dispozitivelor de exploatare eoliană offshore, cu o capacitate operațională de aproximativ 8,5 GW. Multe dintre aceste dispozitive funcționează de câteva decenii, iar unele componente încep să prezinte dovezi de depreciere. Seminarul va oferi detalii despre lucrările care examinează diferite aspecte ale deteriorarilor.

Pe lângă prezentarea lui Chris Punshon, vor exista prezentări ale reprezentanților GL Industrial Services UK Ltd și Uniper Energy:

  • „Cinci defecte ale componentelor turbinelor eoliene - un mecanism de propagare” de Jeffrey Stephen Jones, GL Industrial Services UK Ltd;
  • „Energie regenerabilă - lecții învățate din eșecurile din industrie” de David Marks, Uniper Energy.

Pentru a participa la acest seminar GRATUIT, vă rugăm să vă înregistrați prin Eventbrite.